Deakin Student Hub_Cropped.jpg
 
Deakin Student Hub.png
 
 

 
 

Located in the Ground Floor of Building LB at Deakin’s Burwood Campus, the project brief was to improve the functionality and use of the space, through the creation of a more appealing area for students. It involved establishing a collaborative area for student service, support and advice.

Alchemy Construct was engaged to undertake the refurbishment of the existing Student Hub, including upgraded services zones with private and semi-private consultation points, interactive touch screen and self-serve kiosks, photo booths, three AV - enabled meeting rooms and refurbished staff area and kitchenette.

A feature of the project was the invigoration of the foyer with timber-framed alcoves and feature lighting. A student self-service Q-flow system was also installed, integrated within the student services AV system.

Architect: Buro Architects